Reglement doublettencompetitie 2010 - 2011.

  

We spelen een halve competitie, dat betekent dat je 1x tegen alle tegenstanders speelt.

De eerste wedstrijden beginnen op 9 november 2010 en de laatste wedstrijddag is 6 september 2011.

Alle wedstrijden worden op dinsdag gespeeld en ook inhaalwedstrijden mogen alleen maar op dinsdag gespeeld worden. Je speelt 2 wedstrijden per avond. Alleen de laatste keer hoef je maar 1 wedstrijd te spelen.

 

Er wordt binnen gespeeld tot en met maart 2011. Er zijn binnen op 2 banen wedstrijden gepland.

Er is een 3e baan beschikbaar voor het inhalen of vooruit spelen van wedstrijden.

Iedereen speelt 3 x 2 wedstrijden binnen. Alleen doublette 1 en 2 speelt 4 x 2 wedstrijden binnen. Hiermee wordt vookomen dat er 2 doubletten maar 2 x 2 wedstrijden binnen zouden spelen.

Alle wedstrijden die binnen zijn gepland moeten ook binnen worden gespeeld. Hou hiermee rekening bij het maken van afspraken als je op een geplande dag niet kunt.

 

Op 12 april 2011 gaat de doublettecompetitie buiten verder. Er zijn dan op 4 banen wedstrijden gepland. Alle wedstrijden die buiten zijn gepland moeten ook buiten worden gespeeld. Hou hiermee rekening bij het maken van afspraken als je op een geplande dag niet kunt.

 

Er wordt een beroep op de deelnemers gedaan om zich zo veel mogelijk aan het speelschema te houden.

Als je verhinderd bent om te spelen, laat dan beide tegenstanders weten dat je niet kunt en spreek zo snel mogelijk een andere datum af met beide tegenstanders. Als je van te voren al weet dat je niet kunt, dan mag je een inhaalwedstrijd ook eerder spelen dan gepland.

Als je een tegenstander niet meteen kunt bereiken, denk dan niet, ze merken het vanzelf wel dat ik er niet ben. Er zijn mogelijkheden genoeg om iemand te kunnen bereiken.

 

De wedstrijden beginnen gelijk met de aanvang van de mixwedstrijden.

 

De doublettewedstrijden gebruiken de laatste 2 of 3 banen in de hal, buiten sluit men aan als de mixbanen zijn verdeeld.

 

Als een doublette maar één wedstrijd kan spelen, dan mag men de andere wedstrijd met de mixwedstrijden meedoen.

 

De uitslagen van de doublettewedstrijden worden op een apart wedstrijdformulier ingevuld en ieder doublette tekent het formulier.

 

Als het toch voorkomt dat een doublette zonder geldige reden niet komt opdagen heeft het andere doublette de wedstrijd gewonnen met 13-6.

 

Als zich situaties voordoen die hierboven niet zijn beschreven, beslist de wedstrijdcommissie die bestaat uit Chris Bressers en Frans IJsseldijk (eventueel na overleg met het bestuur).